Main Page Sitemap

Rabattkod booztlet


rabattkod booztlet

via mejl, chatt eller telefon. Men nu tror jag att jag kan lösa problemet p ett smart sätt som uppskattas av alla. Om du köper för mindre än det angivna minimibeloppet kommer skillnaden inte att återbetalas. Viktigt, vi förväntar oss att du skickar tillbaka produkterna snarast möjligt och du måste skicka dem inom 14 dagar efter att du har meddelat att du har ångrat dig. Bedrägeri och riskbedömning för m Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet. Du måste själv betala fraktkostnaderna för retur om du ångrar köpet, vår avgift för returhantering är 59 SEK. Meddelandena skickas via vår tredjepartsprogramvara som uppfyller kraven på skydd i gdpr. Vi kan inte ta emot paket som lämnas personligen på denna adress) Vid berättigad reklamation återbetalar vi rimliga fraktkostnader Om reklamationen är berättigad återbetalar vi naturligtvis dina rimliga fraktkostnader för att skicka tillbaka produkten till oss.

Rabattkod booztlet
rabattkod booztlet

När du har beställt en produkt från oss får du en kvittens via mejl på att vi har tagit emot din beställning. Analysverktyg För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg som Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur m används. Du måste vara minst 18 år för att handla. Gällande lag och jurisdiktion Köp av produkter på m lyder under svensk lagstiftning. Om du inte ännu är 18 år kan du ändå köpa produkter om du har fått tillåtelse av din förälder eller vårdnadshavare och/eller på annat sätt har juridisk rätt att göra köp. Om du väljer att inte använda den förbetalda returetiketten (och därför själv betala kostnaderna för försändelsen) ska du skicka produkterna till: Boozt Fashion AB Produktionsvägen 10 B 262 78 Ängelholm (OBS! Beställningshistorik och förpliktelser för att fullfölja ordrar på m Sju år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet. Vi använder dessa uppgifter för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de enskilda delarna av m och för att stödja vår marknadsföring. Ändamål Period Marknadsföringsändamål för m Tre år efter din senaste aktivitet,.ex. Estimated Visitors, name Server Information t t t t, web Server Information, iP Address. Detta innebär att om du är inloggad på vår webbplats kommer du att bli inloggad automatiskt nästa gång du besöker Booztlet från samma enhet.

Ändamålet att samla in uppgifter betjänar olika områden: Skyldigheter. Personuppgifter För att kunna handla hos m måste du minst upplysa om: Namn Adress Mejladress Telefon-/mobilnummer Ovanstående uppgifter sparas tillsammans med information om vilka produkter du har köpt i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser, se bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078 och därefter. Det sker om produktens värde har minskat på grund av att du har använt produkten, den har skadats under tiden du har ansvarat för den, du har hanterat produkten på något sätt som inte var nödvändigt för att fastställa vilka produkter det är samt vilka. Spara postens kvittens och information om fraktkostnader samt eventuella spårningsnummer.


Sitemap